Werken bij Storm Aquapark Leiden

Storm Aquapark is op zoek naar waterratten, horecatoppers en enthousiaste stagiairs voor al onze activiteiten.

Van mei tot en met september is Storm Aquapark Utrecht zoals elk jaar weer actief. In april starten we al met de opbouw en dus nu al ben je van harte welkom om ons te komen helpen.

 

Het aquapark is er voor plezier, sportiviteit en ontspanning, met aandacht voor veiligheid en gastvrijheid! Zowel op het waterpark als het land waar we een horeca deel hebben. 

Je maakt onderdeel uit van een jong, sportief team, je bent buiten in de zon, op het water, omringd door bezoekers die komen om een geweldige dag te beleven. 

De werkzaamheden op het park zijn divers, we willen altijd weten wat jij graag doet zodat we daar rekening mee kunnen houden en wellicht dat je zelf leuke ideeën hebt voor het park waar we altijd open voor staan. We proberen altijd te rouleren in de activiteiten die er zijn dus je zal je nooit vervelen;

 

Receptie host: je ontvangt de bezoekers, bent hun eerste aanspreekpunt, controleert online bestellingen of neemt direct ter plekke een bestelling aan voor een uur of meerdere uren op het waterpretpark, allemaal enorm enthousiaste kinderen en volwassenen die maar al te bij zijn dat ze er bijna op mogen. Als het mooi weer is sta je lekker buiten in de zon!

Toezicht op het water – Lifeguard: naast plezier maken is veiligheid enorm belangrijk. Hiervoor zijn er op het park altijd lifeguards. Je ontvangt van ons een opleiding reddend zwemmen, en ben je natuurlijk op het water actief. Een goede conditie is ideaal en mocht je die nog niet hebben dan krijg je die er vanzelf van!

Horeca – Parkchef: waar gesport wordt moet ook worden gegeten en gedronken, dus op het park is een horecawagen en ijscowagen aanwezig. Friet, snacks, koffie, thee, frisdrank en verjaardagstaarten! Niet alleen bezoekers van het park maar ook de naburige strandbezoekers maken hier dankbaar gebruik van.

Partybegeleider: een parkbezoek wordt vaak geboekt voor verjaardagen of schooluitjes. Ben je goed met kinderen en kun jij er een feestje van maken? Dan is dit de ideale baan voor jou. 

 

Ben jij op zoek naar een superleuke baan waarbij je niet de hele zomer binnen in een loods of kantoor hoeft te zitten maar buiten in de zon, aan het water, omringd door blije mensen, waar we de dag graag afsluiten met een bbq? Wacht dan niet en solliciteer bij ons, je bent van harte welkom!

In mei zijn we al actief op woensdagen en de weekenden en vanaf juni tm september al snel de hele week. Dagen beginnen rond 9 uur en we sluiten rond 19 uur.

 

Laat weten wat je wilt via het contactformulier en kom bij ons werken!