Groepen

Particulieren

Verjaardagsfeestjes

Een verjaardag te vieren? Dan is Storm Aquapark Utrecht DE plek! Maak er samen een spetterend avontuur van op het leukste opblaasbare waterpretpark in Nederland.
Jeugd/sport verenigingen
Op zoek naar een leuke activiteit voor je vereniging? Nog geen idee wat jullie gaan doen op kamp? Daag elkaar uit op het leukste hindernisparcours op water en beleef een onvergetelijke tijd samen met je vereniging!

Vrijgezellenfeestjes

Zin om een leuk vrijgezellenfeestje te organiseren? Kom dan naar Storm Aquapark Utrecht en bezorg de Groom of Bride to Be een spetterende ervaring!

Andere gelegenheden

Een verrassingsfeestje, een jubileum, … elke gelegenheid is een reden om naar Storm Aquapark Utrecht te komen! Jong én oud is welkom.

Let op! Een A-diploma is wel verplicht voor de activiteit op het waterpark.

Vanaf 20 personen geniet je van het voordelig groepstarief! Informeer naar de mogelijkheden.

Scholen

Op zoek naar een originele locatie voor een sportdag of unieke schooluitstap? Storm Aquapark Utrecht biedt het grootste waterpretpark van Nederland met tal van opblaasbare springkastelen en drijvende hindernisbanen!

Dé ideale activiteit om samen met je school of klas te beleven en perfect combineer met tal van andere activiteiten in het recreatiegebied van Utrecht.

Bedrijven

Ben je op zoek naar een originele teambuilding of een locatie voor jullie volgende personeelsfeest? Dan ben je bij Storm Aquapark Utrecht welkom!

Ons eventteam staat vol enthousiasme klaar om voor jullie de leukste op maat gemaakte teambuildingformules uit te werken!

Perfect combineerbaar met tal van andere activiteiten in het recreatiegebied van Utrecht.

Vul hieronder het contactformulier in of stuur ons een mailtje naar utrecht@stormaquapark.nl voor meer info en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk!

Vul het formulier hieronder in om contact op te nemen. We hopen je snel te zien!